kalin-vra4anski2

От няколко дена феновете на сексапилният актьор настръхват като видят последните му снимки. Причина за това е, че на нея Калин, по който въздишат дами от всички възрасти, е с много обезобразено лице, направо не прилича на себе си. В социалната мрежа се изказваха какви ли не слухове за причината за белезите по лицето му.

Най-невероятни предложения като побой, заливане с киселина, резултат от пластична операция и какво ли още не изказваха почитателите му.

За радост на всички се разбра, че това е просто много добре направен професионален грим. На пръв поглед актьора наистина шашка с вида си, определено гледката не е от най-приятните, явно гримьора се е постарал в работата си.

Снимките, които виждаме, са направени по време на репетиция, затова Калин е в този плашещ вид. Надяваме се актьорът да не се появява в този вид по улиците, защото доста добре се е превъплатил в ролята си на Квазимодо и може да изкара акъла на някого. Не можем да не признаем уникалният замисъл на режисьорката Лили Абаджиева – ролята на един от най-уродливите литературни герои да я възложи на един от най-сексапилните български актьори.

източник: kliuki.net