12-годишната Габриела Молина неочаквано се обеси заради подигравки в интернет

До фаталното решение момичето стига заради сериозни проблеми в училище, където от много дълго време е жестоко тероризирана от своите съученици. Ежедневно тя трябва да изтърпява десетки отвратителни подмятания за своя външен вид и облекло, на които предпочита да не отговаря нищо, защото не обича конфликтите.

Дните минават, а тийнейджърката така и не споделя с никого за ужаса, който преживява постоянно. Даже семейството й не разбира за ада, в който й се налага да живее. gabiЧашата на търпението й обаче прелива окончателно, когато един ден вижда в интернет публикации на свои съученици, в които тя отново е замесена по най-гнусния и отвратителен начин. Крехката психика на Габриела вече не издържа на тази толкова жестока гавра и тя решава да извърши самоубийство, за да избяга от всичко това, като преди това оставя и предсмъртно писмо до семейството си.

Тя е открита няколко часа по-късно от своята сестра Джорджия в спалнята на апартамента. Шокът е наистина огромен, а близките й не могат да повярват, че тихото и добронамерено момиченце вече никога да ги зарадва с усмивката си.

Към момента около 43% от всички тийнейджъри в САЩ са жертва на ежедневен психически тормоз в интернет.

Източник:razkritia.com