При всяко кацане и излитане на подозрителна светеща точка в Мексико, следват опасни метеорологични явления в САЩ

Вулканът Попокатепетъл съвсем доказа световната си слава на космодрум.

На 30 мексиканците пак се похвалиха с удар, който дори вече не може да бъде наречен находка. За пореден път беше заснета „светеща точка”, която обикаля и каца в недрата на вулкана Попокатепетъл.

Действащият кратер не просто не спира „нашествениците”, но ако съдим по безбройните записи, инопланетяните чистичко ни навестяват като си „паркират” чиниите там.

nlo2

Вулканът Попо се намира на едва 70 километра от Мексико сити. Най-големите телевизии се надпреварват да съобщават на света за поредната активност с неизяснен произход около него.Експерти са анализирали записа, излъчен по „Ацтека” и са категорични, че абсолютно не става въпрос за манипулация. За специалистите клипът е заснел прелитането на малък метеорит. За любителите на конспирации и „УАУ”-новини обаче това събуди спомена за урагана Санди.

Драмата на американците от ноември месец миналата година се случи дни след като „нещо” влетя н недрата на Попо. След седмица пък излета и тогава отново се усети остатъчния ефект на Санди. Дали сега отново ще се случи нещо?!
Източник:razkritia.com