vankoРапърът Ванко 1 показа за пръв път пред камера трите си деца. Той избра предаването „Жените говорят“ на TV7, като помоли водещите да се постараят „да ги отпуснем малко“. Ванко смята, че по-голямата част от работата по възпитанието е свършена, и се надява да ги възпита като добри хора.
Рапърът обясни, че когато става въпрос за спорт и учение, е много строг. Двамата му сина Петър и Цецо тренират футбол. Иначе за лични неща се държи с тях като приятел и си говорят почти за всичко. Ивана пък тренира спортни танци

„Искам да кажат: „Баща ми може да е бил понякога строг, но винаги е бил справедлив и е мислил за нас и нашето развитие“, размечта се рапърът.

Всичките му деца казаха, че наблягат на учението и не се разсейват много с гаджета. „Обаче ако ми дойде някоя като Николета Лозанова, няма да й откажа“, изцепи се малкият Цецко. Оказа се, че той е голям фен на плеймейтката и искал да има жена като нея.

Ванко 1 пък разкри „бъдещите си творчески планове“. Новият му проект ще бъде с Азис. „Подготвили сме нещо наистина уникално. Азия се завръща уникално, с дълга коса, татуировки, и ще ви размаже“, едва повдигна завесата той.

източник: blitz.bg