борман комерс врати софия

Какъв цвят да изберем за входната врата?

Входната врата е първото нещо, което забелязват хората, когато идват в дома ви. Защо не  направите така, че тя да се откроява от останалите? Чрез нея всяко жилище може да изглежда по-привлекателно и отличаващо се.

Ако се чувствате несигурни с избора на цвят, не се притеснявайте да помолите за професионална помощ по този въпрос. Много дизайнери, специализирани в тази конкретна област, могат да предложат консултации на разумна цена.

Трябва да помислите какъв е стилът на вашия дом. Повечето входни врати са в богати дълбоки цветове като синьо, черно, тъмно зелено. Съвременните жилища често изпъкват със смели цветове – ярки, от природата. Не трябва да се подчинявате на традицията. Основното, от което трябва да се водите при избора на цвят е стил на дома и цвета на екстериора.

Огледайте входните врати на вашите съседи.  Трябва да има цветова хармония между вашия цвят и техния. Изберете този, който да се координира с цветовете на екстериора. Светлите и наситени нюанси са по-привлекателни, отколкото средните.  Светлите цветове е най-добре да се използват, когато има контраст с тъмните цветове на екстериора в дома. Използвайте тези разлики в своя полза. Дори и те могат да направят входната врата приветлива.

При покупка на жилище, клиентите клонят по-скоро към тези, които са с консервативен цвят на врати София. Яркият или нестандартен цвят има възможност да намали стойността му.

Бялото е класически цвят за интериорни врати София. То винаги е символизирало спокойствие и чистота.

Във Фън Шуй, червена входна врата означава „добре дошли“. Този страхотен цвят подхожда на жилища, които са боядисани в сиво, бяло и синьо. Ако вратата ви е и с гланцово покритие, ще направите жилището си още по-привлекателно.

Смята се, че тъмносините врати ще донесат спокойствие и мир във вашия дом. Освен това синьото ще внесе много положителна енергия в пространството.

Чрез жълтият цвят на входната врата, ще предизвикате увереност, любопитство и веселие. Всеки, който влезе през такава врата би казал: „Уау!”.

Зеленото винаги е чудесен избор за входна врата, а и казват, че означава мир, баланс, хармония.

Изберете цвят, който ще подчертае красотата на вашия дом! Освен сигурност, входната врата трябва да отговаря на индивидуалните изисквания на всеки клиент за уют и комфорт.