Прекарвате ли часове пред огледалото, за да изглеждате красиви? Възможно ли е да се отърве от сутрешното си ежедневие няколко дни и все пак да се окаже, че ще бъдете прекрасни?

Отговорът е да! Имаме няколко прости съвети, за да можете да покажете красотата си, като заложите на  природата.

Фразата „Вие сте това, което ядете“ не може да бъде по-точна.

Хранителната диета е безсмислен начин за постигане на здрава кожа. Уверете се, че сте добавили плодове и зеленчуци към дневния си прием. Храни, богати на омега-3 мастни киселини като ленени семена, орехи и обогатени с витамини храни като портокали, сладки картофи и тиква са задължителни. Също така включвайте храни с високо съдържание на протеини като яйца, пиле, боб, леща, нахут и извара. Една здравословна диета изпълнява задачата сама по себе си, за да ви държи лъчезарна и здрава, като давате на тялото си всичко необходимо.

Пийте много вода

Всяка система и функция в нашето тяло разчита на вода. Носете със себе си бутилка вода, където и да отидете, и пийте през деня. Пиенето на минимум 8 или повече чаши вода помага да се изчистят токсините от тялото ви и по този начин кожата ви изглежда по-свежа и по-жива. Тя също така помага за намаляване на бръчките.

Най-добрият начин да се консумира вода е да се напълни бутилка с краставици, лимони, тиквички, листа от мента и други такива ярко оцветени зеленчуци и да направи водата за детоксикация да се пие в движение. Това ви дава хранителни вещества, както и хидратация, за да помогнете на тялото да работи и да се държи по-ефикасно.