obuvalnik6

Обувките на висок ток, придават на всяка една жена неустоим чар! Ходенето на тях, обаче може да се окаже същинско приключение. Вероятно сте виждали красиво момиче, обуло страхотни обувки на висок ток, което обаче не може да ходи на тях. Ходенето на високи обувки е доста по-различно, от това със спортни такива, като маратонки и кецове, обясняват експертите от Obuvalnik.

За да ходите уверено на елегантни обувки с висок ток, като дамски боти трябва да вземете предвид няколко важни неща. На първо място, уверете се, че сте взели правилния номер обувки! Дори един номер разлика ще причини на краката Ви ужаси неща и ще Ви накара дълбоко да съжалявате за покупката си. Следващото важно нещо, на което трябва да обърнете внимание е височината на токът на обувките. Съобразете го с личното си удобство. Тънките, токчета, колкото и красиво да изглеждат, далеч не са от най-удобните за ходене.

В случай, че новите Ви дамски боти са кожени и твърди, може да ги отпуснете с помощта на сешоар. Просто ги обуйте с по-плътни чорапи, пуснете сешоара на най-висока степен и задръжте струята за около минута, на местата, където обувките Ви причиняват дискомфорт.

От особена важност, след носенето на обувки на висок ток е да дадете на стъпалата си необходимата почивка след това. Отделете малко време и потопете краката си във вода с морска сол, а след това ги хидратирайте.