Колко далеч бихте стигнали, за да отслабнете? Британец стигна до краен предел в желанието си да свали излишните килограми само за 24 часа, видя HotArena.net.

 

Рос Еджил се подложи на изключително рисковани процедури, за да докаже тезата си, че храненето не е в основата на добрата форма. С помощта на диуретици като витамин С, корен от глухарче и кофеин, той изхвърлил излишната вода от тялото си и свали 10 килограма за 24 часа.

 

Рано сутринта Еджил започнал с много гореща вана с английска сол в съчетание със 100 мл вода за пиене, комбинирана с диуретици. Това е единствената течност, която си позволил за целия ден плюс чаша отвара от корен на глухарче.

 

Последвала закуска от кисело мляко с протеини на прах, а след това и тренировка във фитнеса. След 45 минути тренировка на пътеката, Рос решава, че е време за обяд.

 

Обедът се състои от пържола със зеленчуци без никакви подправки. Същото е менюто и за вечеря, а към 19 часа вечерта тренировката във фитнеса се повтаря.

britanec

 

 

Час по-късно Рос се подлага на половинчасов престои в сауна, по време на който се освобождава от последните 3 килограма. Справка с кантара показва, че е свалил повече от 10 килограма за един ден.

 

Рос е категоричен, че методът е ефективен, но изключително опасен и трябва да се подхожда към него с повишено внимание. Самият той описва изживяното като истински кошмар и на няколко пъти едва не колабира от дехидратацията и горещината в банята и сауната.

Писател и фитнес маниак Рос се подложи на опасната серия от процедури, за да види как може за максимално кратко време да се освободи от излишните килограми. 28-годишния мъж си постави за цел да докаже, че броенето на калории и диетите не са единствения начин, за да се отслабне.

 

„Толкова много хора са роби на кантара и вярват, че трябва да броят всяка калория и да се хранят по определен начин, за да отслабнат. Надявам, се, че този експеримент, ще ги накара да осъзнаят, че теглото може да се променя въз основа на много фактори“, казва още той.

 

Рос изрично предупреждава ентусиастите, решили да се пробват с това изпитание да бъдат изключително внимателни. Тъй като, макар и ефикасен, методът може да бъде и фатален за здравето, пише dailymail.co.uk

Източник:hotarena.net