Фолк певицата Мария окончателно срази феновете си.

Изпълнителката, която е толкова суетна, че не смее да излезе без грим и прическа, най-после се показа без фотошоп. И на тях демонстрира наистина плашещ външен вид.

Фолк певицата си пусна снимки от студиото на Глория, в което за първи път си позволи да си направи фотосесия без фотошоп. С това допусна огромна грешка. Тя не само разочарова почитателите си, а им показа, че в действителност изобщо не изглежда добре за годините си.mariq

На снимките видът й е не като на млада и елегантна красавица, а по-скоро като на героиня от някой страшен филм.

Разочарованите фенове на Мария побързаха да я изкоментират, изпадайки в ужас от вида й. И основателно заключиха, че без професионална намеса на гримьори и фотошоп визията на любимката им е много под нивото, на което би трябвало да бъде.

Съвсем ясно изпъкват ситните и състаряващи бръчици, петната по кожата, изпъкналите скули. От огромните й очи и блестящ поглед няма и следа, а гъстата и обемна коса, гордост за певицата, изглежда като омъкната и проскубана грива.

Възклицанието от страна на феновете на Мария „Мале… ужас!” е убедително доказателство за разочарованието им от външния вид на любимата им певица.

А на вас харесва ли ви Мария без фотошоп?

Източник:kliuki.ws