Бареков се включи в ефир, за да направи на пет стотинки БиТиВи, която тиражирала лъжите на Бойко Борисов.

Николай Бареков поиска да бъде включен директно в ефир, за да се скара на Росен Петров!

Любопитна сцена се разигра снощи по време на гостуването на 100 кила в „Нека говорят…”. Изпълнителният директор на ТВ7 се скара на водещия, че от БиТиВи разпространявали лъжите на Бойко Борисов.

Причината да прозвучи гласа на Бареков беше гостуването на Вежди Рашидов. Бившият министър на културата изказа омерзението си към Делян Пеевски и „Уикенд”, на чиито страници бил публикуван материал, който засегнал дори внучките му.

Той пожела главният прокурор да проследи славната кариера на най-кратко управлявалия шеф на ДАНС и да установи произхода на милионите му. Дори се оплака, че искал да даде интервю, в което да изкаже мнението си, но нямало медия, която да го подкрепи.barekov

В разговора по естествен път бяха включени и Ахмед Доган, ДПС и разбира се ТВ7. Бдителни приятели на Бареков го уведомили за любопитното интервю (твърди той) и засегнатият звъннал, за да тропне с юмрук и да поиска толерантност от колегите си.

Петров го попита какво конкретно го е ядосало в интервюто. Бареков отвърна, че това били лъжите изречени в национален ефир.

ТВ7 си имала реални собственици, а това би трябвало да означава, че не е на Делян Пеевски и ДПС. Вижте как се разрази цялата драма:

Източник:razkritia.com