Джим Милер показа уникален метод за отслабване

В никакъв случай не правете това у дома си! Американският ММА боец Джим Милер удиви света, като свали 10 килограма само за 1 час. Методът му обаче е толкова радикален, че предизвика истински шок сред феновете му.

И докато за обикновените хора начинът му да свали килограми е ако не опасен, най-малкото необичаен, то за Джим той е ежедневие. Самият той признава, че техниката не е никак здравословна, но дава резултати, особено преди мачове, пише daily.mk.

mm

За да свали излишните килограми Милър пълни ваната с вряла вода, добавя четири килограма сол и след това влиза вътре и лежи по пет минути на определени интервали от време. „Не правете това у дома, аз съм професионалист“, предупреждава 29-годишния американец. Той смело влиза във врялата вода, която е толкова гореща, че е на границата на поносимост на болка.

По този начин солта във ваната изтегля водата от тялото за един час. Милър признава, че е успявал да загуби цели 10 килограма течности от организма си. Боецът правел процедурата, за да намали теглото си преди мач. А загубените килограми се връщали още на следващия ден, признава още той.

Радикалният метод предизвика доста противоречиви реакции в мрежата. И докато едни се възхищаваха на куража на спортиста, други го заклеймиха, че подлага здравето и живота си на такъв риск.

Източник:kliuki.net