lili_1

Изобилие от топла минерална вода с лайм ще разхлажда Лили Иванова преди шоуто й в Hacienda Beach, Лозенец, довечера. По традиция примата бие всички рекорди по непретенциозност към кетъринга и е пожелала в менюто си по-малко черен шоколад и повече свежа диня, с която да се тонизира в жегите, пише в. „Монитор“.От екипа й тушираха с насмешка слуховете, че собственика на лаундж бара Димитър Тодоранов е „младият любовник”, който обгрижва Лили с вечери на свещи през последната седмица в курортното градче. „На тиражираните в пресата кадри от въпросната им „среща” мъжът наистина е Тодоранов, но жената в гръб е просто рускоска. Лили ще се запознае с него едва днес преди репетициите”, споделиха за „Монитор” хора от антуража й.

Вариантите за настаняването на поп иконата в Лозенец са няколко, но нито един от тях не включва апартамента на треньора на националния ни отбор по карате. По всяка вероятност Иванова ще отседне в комплекс далеч от туристическата гмеж на българското Сен Тропе. Строежът на позиционираната сред вълните сцена е започнал вчера сутринта, а билетите на цена от 50 и 120 лв. са почти изчерпани.

Същата тенденция отчита и организатора на концерта й на 12 октомври в Брюксел Стефан Зашев. Два месеца след анонсирането на събитието в зала Au centre Culturel & Congres de Woluwe Saint Pierre оцелелите билети са по-малко от 100 (за справка – целият капацитет е 650 места).

източник: blitz.bg