Кюрдът идва в България, певицата изпадна в паника

Фурията в Къщата на ВИП Брадър Лияна е изпаднала в пълна паника. Тя се страхува, че бившият й мъж Махмуд Йозджан иска да отнеме дъщеря й Дениз – пише „България днес”. Притеснената майка се е срещнала с дъщеря си в изповедалнята на шоуто. Споделеното от малкото момиче силно притеснило „сърничката”, както галено я наричаше в Къщата Павел Чернев.lili
Лияна е напуснала стаята с две плюшени мечета в ръце – подарък от дъщеря й Дениз. Лицето на певицата било бяло като платно – забелязали останалите съквартиранти.Лияна нервно им споделила, че бащата на Дениз – Махмуд, е поискал адреса й, подготвял документи за завръщането си в България. Според притеснената майка това означава, че издирваният за наркотрафик от Интерпол мъж идва у нас, за да прибере дъщеря си. Твърде вероятно е изплашената Лияна да си тръгне предсрочно от риалитито – отбелязва изданието.
Кюрдът от години се укрива в съседна Турция, но най-вероятно до ушите му достига информация за поведението на Лияна в Къщата. Флиртът й с Тервел Пулев едва ли ще й се размине – коментират зрители на шоуто.

Източник:razkritia.com