Земята ще претърпи ужасни катаклизми до 2100 година –   всички градове и села ще бъдат изтрити от планетата ни.

Климатолози вещаят фатален Апокалипсиссамо след по-малко от 90 години. Те предвещават, че нивото на Световния океан рязко ще се увеличи в следствие на глобалното затопляне и необмислените действия на хората.

Поради това Земята ще претърпи ужасни катаклизми до 2100 година и всички градове и села ще бъдат изтрити от планетата ни. Малцина ще имат щастието или ужаса да оцелеят, а господството на медузите ще завладее света, разкри новината БЛИЦ.

apokalipsis

Тези печални прогнози са представени в доклад на хуманитарната организация DARA, които разкриват, че до 2030 година глобалното затопляне ще причини смъртта на 100 млн. души, а брутният вътрешен продукт на глава от населението ще намалее с 3,2%.

Организацията е представила своя доклад на Междуправителствената група от експерти по изменението на климата. Учените посочват, че само за периода от 1951 до 2010 година, средните температури на повърхността на Земята са се повишили основно заради дейността на хората. Междувременно, Световният океан намалява драстично запасите от риба, а се наблюдава рекордна популация на медузи, които могат да станат господстващ вид само след по-малко от век.

Към тези тревожни прогнози за предстоящ Апокалипсис се присъединиха и учени от Института за полярни и морски изследвания в Германия. Те са установили, че по дъното на Северния ледовит океан има купища пластмасови отпадъци и боклуци, които водят до непоправими щети върху екосистемите, които обитават водните басейни, а оттам засягат и човечеството.

Източник:chudesa.net