ali

Още една поп фолк певица загуби форми. Алисия винаги е била стройна и без излишни килограми по тялото си. Но певицата се стопи и буквално заприлича на скелет. Феновете й са притеснени да не последва стъпките на Преслава, която така се стопи, че започна да припада по участия.

Според запознати, Алисия отслабнала покрай раздялата й с Ники Михайлов, пишат от Лайф Стайл, позовавайки се на информация от Хот Арена. Алисия определено никога не е имала нужда от диети и винаги се е чувствала добре в тялото си.

Ето защо близките й мислят, че стресът е виновен за отслабването й.

Най-вероятно певицата се храни както преди, но просто организмът й не може да се справи с напрежението, на което е подложена изпълнителката на “Познавам ли я”. ”Алисия, какво става с теб?! Ужасно си отслабнала?!”, питат почитателите на Алисия.

“Леле, крачетата й са толкова слаби, имам чувството, че ще се счупи, а ръцете й са като на малко дете. Защо всички си мислят, че като са ходещи скелети са хубави. Жените трябва да имат нормално количество месо по кокалите си!”, коментира фен на певицата.

източник: kliuki.bg