Кога можете да подарите бижу?

В зависимост от това колко сериозна или нова е връзката ви, фините бижута могат или да я заздравят, или да я развалят окончателно. Подаряването на годежен пръстен през първите шест месеца от запознанството вероятно не е добра идея, освен ако не сте се разбрали, че ща карате по съкратената процедура.

Изящните бижута са вечни и дълготрайни, така че са идеален знак за отбелязване на специални моменти в живота ви. Важно е, обаче, да знаете кога е подходящо да подарявате фини бижута и колко трябва да харчите, съобразено с нивото на ангажираност и финансите ви.

Ако ще отбелязвате Деня на Свети Валентин и това се случва в рамките на първите шест месеца от връзката ви, най-добре е да се придържате към красивите бижута.

За Деня на Свети Валентин за тези, които го празнуват след първата година, великите идеи за бижута включват златен или сребърен медальон, чифт красиви обеци или обикновена огърлица от скъпоценни камъни.

Рожденият ден е идеалното време да се подарят бижута. Ако рожденият ден на партньора ви попадне в рамките на първата година от запознанството, е разумно да спестите пари, като закупите бижу със синтетичен камък съветва PalladiumBG.com.

Всяка връзка е различна, така че времето за подаряване на годежен пръстен е различно. Трябва да имате някакво ниво на взаимен ангажимент във връзката си, преди да се ориентирате към покупката на годежен пръстен. Това не трябва да бъде под формата на пряк разговор, а по-скоро само намек, че вашият партньор е толкова готов да се обвърже, колкото и вие.

За някои е обичайно булката и младоженецът да си разменят малки подаръци в деня на сватбата. Обикновено те не се виждат и срещат, преди да започне сватбата, а една от шаферките и приятели разменят подаръците. Не е задължително да е нещо нечувано, тъй като достатъчно много пари са похарчени за годежен пръстен и сватбени халки, но медальон или малка огърлица ще са чудесен вариант.