miglenaНа 30 септември Миглена Ангелова ще сложи отново емблематичния червен костюм и ще влезе в новото студио на възроденото култово шоу „Искрено & лично“. Легендарното женско предаване се завръща на екран в ефира на TV7, съобщават от медията.

Шоуто ще приковава зрителите с гарантирано най-интересните житейски истории и герои, всеки делничен ден от 16 до 17 часа.

Продуцирано от компанията на самата Ангелова „Зенит“ и !no frame media, „Искрено & лично“ няма да изневери на утвърдения си стил и отново ще залага на личната история, която ще се обсъжда в студиото.

Гостите-участници в разговора са подбрани така, че да бъдат представени колкото се може повече гледни точки по дадената тема. Спазва се принципът на плурализъм и уважение към различната гледна точка.

В две издания седмично – вторник и четвъртък – Миглена Ангелова ще кани в студиото освен основния герой на темата си и още 6 души – хора с подобна история, специалисти, представители на различни институции и т.н.

Всеки понеделник, сряда и петък „Искрено & лично“ ще продължи да налага новата за българския ефир тематика за себепознаването още по-задълбочено, така както култовата водеща го правеше в рубриката на „Терминал 7″ – „Открий себе си“. Ангелова ще дискутира различни теми от себепознаването с още четирима специалисти в студиото.

източник: 24chasa.bg