kokoМаститият български предприемач Коко Динев е на път да се завърне на бял кон във футбола. Според сигурни източници от спортните среди, мъжът на фолк певицата Емилия е решил отново да поеме ръководството на ФК „Вихрен” – Сандански и да сподели властта в клуба със своята вярна жена.

В момента играчите на „Вихрен” се подвизават в локалните първенства на окръжните групи и именно това е дало повод на хазартния бос да обмисля закупуването на контролния пакет. Той мъдрува по въпроса вече от около месец и навярно до дни ще обяви официалното си решение.

Близки до Коко Динев разкриват, че той е голям фен на футболната игра и на практика не му е възможно да стои дълго време като статичен наблюдател. Освен това самият той живее в Сандански и местният клуб отдавна е негова слабост. Докато той бе собственик на „Вихрен” преди няколко години, отборът спечели най – големите успехи в своята история.

Тогава Динев успя да ги вкара в групата на елита, където момчетата постигнаха сериозни резултати. Коко Динев напусна „Вихрен” през 2010 година и скоро след това пое „Локомотив” Пловдив. Само след около една и половина години продаде акциите си на Веселин Марешки.

Бизнесменът обаче съвсем не се разбира с кмета на град Сандански, който е твърдо против той отново да поеме ръководството на клуба. Градоначалникът твърди, че той прибира печалбата от всички апетитни сделки и оставя обществеността да плаща за пасивите. Как точно ще се впише Емилия в ръководството на отбора не е ясно, но при всички положения ще бъде назначена на ръководен пост. Самата тя няма никакви притеснения от това и бурно аплодира възможността да стане началник на цял отбор млади момчета.

източник: skandalno.net