Емилия пребита почти до смърт о мъжа си- Коко Динев!

Историята за катастрофата е пълна измишльотина, за да може да замаскира жестокия побой. Тези разкрития направи много близка приятелка до Емилия, която е изключително притеснена за нея, пише Hotarena.net. Жената иска пълна анонимност, но разкри, че побоят на Емилия става след среща на Динев с Бойко Борисов.

Динев и бившия премиер имали уговорка да се видят в резиденцията на Тодор Живков в Сандански. С тях били още Даме Стойков- Самбиста и още двама от обкръжението на Динев. Разбира се компанията не трябвало да скучае и прекарали уикенда с известна чалгаджийка и още две красавици.

Но съвсем неочаквано на другия ден Емилия отишла до резиденцията и настоявала да се види с Коко Динев. Охранителите обаче не я допуснали и тя спретнала страхотен скандал и то пред очите на всички. Не след дълго Динев се прибрал и яростно започнал да бие жена си.emiliq

Той не можел да преглътне резила пред Бойко и изкарал всичкия си яд върху Емилия. Хазартния бос налагал певицата, строшил чиния в лицето й, като при удара отрязва част от ухото и, влачил я из цялата къща за косата и какво ли още не. Емилия останала жива благодарение на гардовете на мъжа си, които я отвели в болницата, като казали на докторите, че е претърпяла катастрофа.

Медиците естествено не повярвали на това, защото очевадно раните са от физическо насилие, но си замълчали. В момента певицата е в щок и е поискала да се раздели с хазартния бос, но той категорично й отказал.

Източник:novinal.com