Крахът в отношенията на Валери и Николета е просто поредният блъф, който светската двойка организира в името на парите. След неуспешна инвестиция семейството на практика фалира и сега търсят всякакви начини, за да оцелеят финансово.

Близки до Божинов разкриха, че през пролетта Валери и Николета решават да осигурят старините си чрез огромна инвестиция в собствен хотел на остров Бора Бора. При посещението там са очаровани и замечтават да подредят живота си, далеч от светския шум и злоба. Запознават се с мъж от Франция, който се представя като мастит бизнесмен с голяма дейност на територията на Френска Полинезия.

Загадъчният французин отначало изразява възхищението си от Валери и красивата му жена, показва завидни познания по футбол и хвали Божинов заради уменията му на терена. Постепенно се сближават и така се стига до предложение за съвместен бизнес.

„Предприемачът” изявява готовност да допусне младите в бизнеса си, стига да отговарят на критериите му. Започват преговори, през времето на които онзи демонстрира завиден стандарт на живот – „Ролс Ройс” и личен шофьор, често пътува до САЩ и Европа заради работата, живее в супер луксозно имение с всички възможни екстри. Липсата на семейство обяснява с факта, че е гей.

Николета моли Азис за помощ

Когато френският бизнесмен признава за сексуалните си наклонности Валери приема думите му с облекчение, но Николета се усъмнява. Тя е достатъчно опитна, за да прочете желанието в очите на един мъж и думите му вдъхват недоверие. Обажда се на Азис и го моли да тестват бъдещият им партньор. Като верен приятел певецът се съгласява и след разговор по интернет, праща на сгледа няколко свои момчета.

Юнаците на Азис са доволни от безплатната разходка до екзотичния Бора Бора и са готови на всякакви подвизи. Когато обаче отиват на среща онзи се изпарява, оправдавайки се със спешни ангажименти в САЩ.

Валери вади 800 000 евро за бизнес проектаwaleri

Преговорите напредват и френският бизнесмен категорично отказва да си партнира с човек, който не може да извади минимално 1 000 000 евро. Валери и Николета обаче нямат толкова, а всичките им спестявания са малко повече от 800 бона в евро. След големи пазарлъци предприемачът се съгласява … в името на приятелството.

Наети са архитекти, закупен е парцел в близост до брега. Багерите идват и правят първите копки на терена. Работата уж тръгва, ръководена от любезния партньор. Три месеца по – късно обаче той спира да отговаря на телефонните повиквания на Валери Божинов и сякаш потъва вдън земя. Играчът пътува инкогнито до Бора Бора и там разкрива цялата истина за страшната измама.

Излишно е да описваме какво и колко е коствало на Валери и Николета да осъзнаят реалността. Пускат жалба в полицията и се оказва, че „маститият бизнесмен” всъщност е злодей с международна слава, издирван в цяла Западна Европа.

Сменена самоличност

Тъй като партньорът на практика се изпарява криминалисти допускат, че е напълно възможно вече да е със сменена самоличност в някой друг край на планетата. Ако не бъде заловен до няколко месеца ще бъде обявен за издирване чрез Интерпол, което на практика е последната надежда за семейство Божинови. Защото кариерата на Валери определено не върви, а хонорарите от рекламните сесии на Николета са твърде малки, за да им позволят да останат на върха.

 Равносметката за Николета и Валери

Бракът на Николета Лозанова и Валери Божинов действително е застрашен, но не заради изневяра. Ситуацията е достатъчно изнервена от измамата и последвалия банкрут. В последните дни стана ясно, че футболистът и плеймейтката са готови на всичко, за да оцелеят – красавицата се снима в подозрително италианско списание за голям хонорар, а играчът от своя страна също разпространи свои почти голи снимки с неясни намерения. Обществото обаче се надява, че скоро ще намерят начин да излязат от капана на измамника, тъй като въпреки всичките съпътстващи скандали, те си остават най – сладката светска двойка на България.

Източник:skandalno.net