Подкрепящите правителството в оставка на премиера Бойко Борисов в София носят лозунг „Бойко, не искаме оставки! Искаме проверки, присъди, промени“, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

Ние считаме, че ГЕРБ трябва да е формацията, която трябва да спре хаоса в държавата. Това каза един от симпатизантите. Друг от подкрепящите премиера в оставка каза,че от гледна точка на това да не стават побоища, премиерът е бил прав в искането си хората да не протестират, но от друга страна не е бил прав, защото хората излизат на улицата, защото искат справедливост. Стефка Станкова, симпатизантка на ГЕРБ и Бойко Борисов, че след като оставката на премиера вече е факт, е редно да се съберат и да поговорят и на предстоящите избори да покажат солидарността си към него. boikoТя допълни, че ако българите не искат да се връщат назад във времето с 25 години, курсът на либерална политика трябва да продължи, тъй като либералната политика означава – свобода на словото, свобода на гражданите и свобода на частната собственост и пазара.
При групата дойде симпатизант на БСП и възникна спор. Подкрепящите правителството в оставка носят знамена на ГЕРБ, картички с лика на премиера в оставка Бойко Борисов.

Източник:24chasa.bg