Концертът на звездата Бон Джоуви приключи предсрочно заради пристъп, който получи в разгара на концерта на стадион “Васил Левски”. Припомняме, че това е първия концерт от неговото най-ново европейско турне, което е под въпрос заради получения пристъп, който прекрати неговия концерт.

Мегазвездата Джон Бон Джоуви получи алергичен пристъп в разгара на концерта на стадион “Васил Левски”. Великият музикант за кратко напусна сцената, но след това се върна за радост на хилядите си почитатели.bon

Щастието на 40 000 фенове, че отново ще се насладят на изпълненията на любимеца им обаче продължи само няколко минути. Притиснатият от внезапния здравословен проблем Джон Бон Джоуви успя да изпее само още една песен и след това се прибра в специално помещение на “Васил Левски”.

Минути по-късно концертът бе прекъснат и десетките хиляди почитатели на звездата разочаровани напуснаха националния стадион.

Алергичният пристъп на Джон Бон Джоуви поставя под сериозен въпрос турнето на рок бандата, озаглавено “Becausе We Can” из цяла Европа.

Източник:dnes-24.com