Няма жена, която да не се вълнува при споменаването на думата „обувки”. Едва ли за някого е тайна, че дамите са страстни почитателки на този аксесоар и не пропускат възможност да попълнят личната си колекция с някой и друг нов чифт.

obuvalnik

Ако си мислите, че именно Вие сте жената с най-много обувки и кецове, то за съжаление ще се наложи да Ви кажем, че грешите! Независимо колко много, различни чифтове имате едва ли личната Ви колекция е толкова внушителна, колкото тази на Дарлийн Флин. Тя е американката, която държи рекорда на Гинес за най-голяма колекция обувки. В действителност бройката чепици, които Дарлийн притежава наистина е внушителна – над 16 000 предмета, с обувна тематика. Както може да предположите, повечето от тях са именно обувки. Сред колекцията на Дарлийн има дамски боти, ботуши, обувки на висок ток и какъвто още модел Ви мине през ума. Американката е инвестирала в тях половин милион долара!

Дори да не сте вманиачена на тема обувки, колкото Дарлийн винаги може да допълните колекцията си бързо и лесно с Obuvalnik! Брандът предоставя на своите клиенти неповторимо разнообразие от различни модели дамски обувки, като дамски боти, чехли, балерини и какво ли още не! Експертите от бранда са се постарали да подберат невероятно количество от истински качествени дамски обувки на страхотни цени!