Рейтингът на „Поверително” удари дъното

Клюкарското предаване „Поверително”, което се излъчва в ефира на TV7, удари дъното.

Както знаете, водещ на предаването е не кой да е друг, а самата плеймейтка Николета Лозанова. По всичко личи обаче, че тя не съумява да се справи добре и вместо да привлече зрителския интерес, се забелязва сериозен отлив на зрители във времето, в което се излъчва предаването.

Из коридорите на медията се носи мълвата, че е на път да се разрази чутовен скандал.pov

Във всяка една от стаите на телевизията се обсъжда рекордно ниският рейтинг на предаването, а голяма част от колегите на Лозанова, й хвърлят кръвнишки погледи.
Причина за това е фактът, че тя категорично отказва да признае, че не става за телевизионна водеща. Някои от екипа й дори проплакаха, че заради нея са им намалили заплатите. А и няма как да е иначе, при условие че щом я видят, зрителите вземат дистанционното и сменят канала.

Колегите й недоумяват на какво се дължи високото й самочувствие, при условие че е повече от очевидно, че няма никакво покритие.
Николета дори била достатъчно нагла да заяви, че е успяла да повиши рейтинга на TV7, тъй като се появявала лично на екрана и го красяла.
Има малка вероятност това да се случи, но само при условие, че излъчат някоя от горещите й снимки, която евентуално би задържала мъжката аудитория, пише Новини.бг.

Източник: razkritia.com