galena1

Напоследък се зароди нова мода. Поп фолк певиците се надпреварват да показват фотоси, на които са без грим. Преслава и Емилия вече се престрашиха, дойде ред и на Галена. Тя публикува своя снимка, на която е без макиаж по лицето, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от Лайф Стайл.

Галена е красива и очарователна на въпросното фото, но много фенове на поп фолка са на мнение, че певицата не е съвсем без грим, според тях тя има фон дьо тен по лицето и молив на очите. “Не е без грим, просто е с лек грим, не като тежките сценични макиажи!”, коментират почитателите на жанра.

“Красива е и очарователна, много по-добре изглежда така, отколкото с три пласта мазила по лицето. И на тази снимка има грим, но е в малки количества!”, “Наистина е хубавица, повече ми харесва така, много по-естествена е!”, пишат феновете на поп фолк дивата.

Преди седмици Преслава също пусна своя снимка и заяви, че тъкмо ставала от сън. Но зорки почитатели на поп фолка я хванаха в измама. Според тях Преслава е гримирана, само че изключително леко. Същото явно е направила и Галена според хора в мрежата.

източник: kliuki.bg