Кубрат Пулев нокаутира половинката си Андреа за втори път в ефир, говорейки за любовта им в минало време, разбра HotArena.net.

Чалга фурията гостува в „Нека говорят“ с Росен Петров, където акцентира върху отличните си резултати едно време в училище.

Блондинката бе огорчена обаче от негативните реакции на обществото, които бяха насочени към нея, заради раздаването на енциклопедии на първолачетата. Тя заяви, че върши само положителни неща и не бива да бъде съдена.

andrwa

Вчера Кубрат бе гост в предаването на Сашо Диков и сподели, че сватба няма да има. За него брачният договор нямал особено значение и преди всичко мисли само за титлата.

Днес за изненада на Андреа, Росен Петров също включи видео с Кобрата, в което той говореше за запознанството с певицата.

Пулев сподели, че всичко се е случило в заведение. Русокоската му е хвърляла погледи и усетил, че има интерес към него, решил да я заговори. Добави още, че тя обича да чисти, но с готвенето е скарана.

 

„Имаме много хубави спомени от началото, когато и двамата бяхме влюбени“, бе най-интересната част от всичко казано от боксьора.

Прозвуча все едно в момента нямат чувства един към друг и са заедно просто по навик. Докато Андреа противно на неговите реплики разправяше, че ще има голяма и пищна сватба, чието случване ще бъде в тайна, пише blitz.bg

Въпреки 7-годишната й връзка със спортиста, тя твърди, че чувствата им са същите. Кой лъже и кой казва истината – не разбрахме, но и това ще се изясни рано или късно.

Източник:hotarena.net