kuka

Мариан Вълев заряза приятелката си заради изневяра

Звездите от сериала „Под прикритие“ Мариан Вълев и Снежана Макавеева се разделиха. Актьорът вече има нова тръпка и ако се вярва на актуалната клюка, това е бившата приятелка на Димитър Бербатов. Краят на отношенията му с актрисата Снежана Макавеева обаче предизвика доста въпроси. А причината за раздялата им се оказа тривиална – отношенията на Снежана с други мъже.

Според запознати червенокосата фурия кръшкала на Куката с други и по тази причина се разделили. Също така дивите партита, които актрисата често посещавала си казали думата.

Приятели на Вълев разказват, че отношенията им не вървели още от самото начало. Снежана често въртяла номера на Куката, не отговаряла на обажданията му или се прибирала в нетрезво състояние.

„Докато бяха заедно, Снежана често въртеше номера на Мариан — изключваше си телефона или пък уж отиваше на женско парти, а след това се връщаше при него в почти безпомощно състояние”, разказват приятели на Мариан. Според друг слух, младата актриса му кръшкала с бизнесмена Владимир Вишански, пишат от megalife.bg.

Самият Вишански категорично отрича да е имал нещо с Макавеева, тъй като има дългогодишен и щастлив брак. А и не би рискувал заради кратка афера с актрисата публичен скандал и развод.

източник: kliuki.net