Росен Джуджето отбеляза пореден удар на невероятния си късмет около Великден.

Росен Джуджето не се умори да печели от тотото! Разбира се, не става въпрос за предишната му огромна печалба, за която моментално се разбра кой е късметлията. Въпреки това звучи впечатляващо: „15 четворки и 80 тройки с комбинация”.

Той опроверга вселенския принцип, че след голямата печалба следва огромна загуба. Може би проблемите му с данъчните са балансирали кармата му, защото откакто прибра половината от големия джакпот през зимата, все още продължава да се радва на малки, но сигурни суми.pernik

Анонимният му „колега”, който прибра 2,4 млн. може и да се радва на богатството си, но частта на Джудето е все още запорирана. Въпреки, че през март от данъчните трябваше да са приключили с ревизията си, срокът за ревизиите е удължен на два пъти. Общо четири месеца той няма да има достъп, докато се установи, че не е злоупотребил с фирмите си и не е източвал ДДС.

Със сигурност ще знае каква е съдбата на огромната му печалба през август. Русимов е похарчил по празниците огромна сума пари за апартамент, коли на познати, техника за фирмите си и купони.

Отложил е плановете да спасява от давене месния „Миньор” макар да може да си го позволи. Отборът на Ковачки в момента не бил добра инвестиция, но като дойде момента щял да го върне в „Б” група, за да си извоюва правота да се състезава с големите.

Източник:razkritia.com