angelina_jolie

Признанието на холивудската актриса Анджелина Джоли, че доброволно се е подложила на мастектомия на гърдите си раздели почитателите й на две. Едната половина се възхитиха на саможертвата й в името на децата й, а останалите съзряха в изказването й реклама на фармацевтичната индустрия, заради която е намазала 125 милиона долара, научи HotArena.net.

„Премахнах гърдите си заради децата. Искам да съм максимално дълго с тях на този свят. Лекарите не бяха оптимисти за моето бъдеще” проплака една от най-красивите актриси. ”Не исках да свърша като мама, която умря в мъки”.

Брад Пит застава твърдо зад решението на бъдещата си съпруга. Дори се съгласи да отложат сватбената церемония, докато тя се възстанови напълно физически и психически.

„Това си беше едно геройско решение. Анджелина нито за миг не се разколеба. Бях длъжен да й окажа цялата подкрепа, на която съм способен” споделя той.

В мрежата се появиха десетки други мнения по темата, които осъждат решението на Джоли да даде гласност на своя проблем и на начина, по който е решила да се бори с него.

Според таблоиди в Америка Анджелина Джоли ще забогатее сериозно от признанието си. Появиха се слухове, че за да рекламира по този начин ваксината за откриване на ракови гени, е получила внушителен хонорар от 125 милиона долара, пише „Всеки ден”.

източник: hotarena.net