liliНеповторимата Лили Иванова преживя по ужасяващо тежък начин твърденията, че гърдите ѝ са пълни със силикон и дължи неувяхващата си красота на пластичната хирургия. За да опровергае категорично твърденията на зложелателите, певицата дори отиде на скенер – тест и по този начин категорично прекъсна серията от потресаващи изявления.
Новината бе съобщена от адвокат Марин Марковски в студиото на Сашо Диков. Според изявлението на юриста защитавал естрадната легенда в съда, темата била доста жестока за самата нея и скенерът бил единственият начин да докаже правотата си.
Лили Иванова„Това дело ѝ донесе по – скоро морално удовлетворение, отколкото някакви материални облаги. Сама по себе си тя е много деликатна и тези неща се отразиха пагубно на психиката ѝ. Прие ги изключително тежко, но за щастие всичко остана в миналото”, разкри адвокат Марковски.
Припомняме, че преди около година някои печатни медии гръмнаха с новината, че Лили Иванова хвърля луди пари за козметична хирургия. Според публикациите, певицата имала точно 350 кубика силикон в бюста си и именно имплантите я карали да изглежда добре. Както стана ясно, всичко това се оказаха чисти измислици, целящи само и единствено да накърнят името на българската легенда.

източник: skandalno.net