mariq

Мария омагьоса мрежата със супер визия в нова фотосесия!

Певицата, която от доста време не се е появявала на участия, наваксва ударно с професионални пози напоследък, забеляза Kliuki.net. Феновете й останаха без думи, а вие сами ще се убедите защо.

Тялото на Мария става все по-съвършено, въпреки че мнозина се притесняват, че тя е взела прекалено много да отслабва. Обаче точно тук тя е като истинска топ моделка, която събира погледите и спокойно може да се мери с утвърдените красавици в бранша.

Мара Отварачката не случайно успя да оплете в мрежите си един от най-богатите мъже – Християн Гущеров. Той със сигурност е на седмото небе, защото в момента цяла България гледа Мария в това предизвикателно бельо и цъка с език. Пайнерката става все по-дръзка пред обективите на майсторите, с които работи.

Изглежда, че когато не прави клипове, Мария ще показва завидните си форми, а Хриси сигурно не е ревнив, защото иначе как щеше да го позволи… Половинката му демонстрира страхотните си прелести, а верните й обожатели я обсипват с комплименти.

И са заслужени – Мария има талия като на момиченце, краката й са перфектни, а и както гледаме умело флиртува с апаратите, а ето го и резултата!

Вижте как Мария омагьоса мрежата със супер визия в нова фотосесия!

източник: kliuki.net