От смехът се отслабва, знаеш ли? То и от секса де, ама щом си тук с мен едва ли си много активен в леглото. Не, това с ръчичките не се брои! Ако то се броеше, аз щях да съм полов атлет. Да се върнем към отслабването. Да се усмихващ впряга около 30 мускула. Много са, нали? Определено когато се усмихваме горим калории. Освен това, усмивката доставя вътрешна наслада и чувство за топлота и радост. Разбира се, само по себе си усмихването не може да стопи шкембака. Знам, че се надяваш, ама няма как. Сега в типичен стил на Лигавалник ще ти споделя няколко съвета за отслабване, за да допринесем за твоето благосъстояние и, за да добиеш представа за това какво ще намериш в нашия уеб сайт.

Съвет номер 1. Диета с диня или тиква. Това е една диета, която може да бъде спазвана от всички, във всички възрасти. Единственото изискване е да сте проходили и да имате силна воля. Ако спазваш тази диета, ти ще имаш възможност да ядеш каквото си искаш, по колкото си искаш. За целта Ви трябват не по-малко от две дини или тикви. Големината им трябва да съответства на поне 10 килограма тегло на единичен екземпляр.  Не се притеснявай, ако не обичаш диня или тиква. Също така не трябва да се страхуваш, ако си алергичен към тях.  Истината е, че не трябва да ги ядеш, а да ги носиш. Започни с ходене до магазина с две дини под мишница (съответно тикви). Колкото повече време се разхождаш с тези прекрасни плодове под мишниците си, толкова повече отслабнал ще се чувстваш. Освен отслабване този подход ще ти донесе и още един голям бонус. Ще придобиеш наперена походка тип „батка“.

ligavalnikaСъвет номер 2. Клин, клин избива! Вторият ни съвет е свързан с това, че не трябва да се ограничаваш в това, което ядеш, а точно обратното. Набележи проблемните ти храни. Трябва да се справиш най-вече с простите въглехидрати. Ако да речем си пристрастен към шоколадчетата, то най-добре е да започнеш от тях. Вместо да спреш да ядеш шоколад, трябва да му се отдадеш. Но не до там, че да хапваш по един дневно, а да вдигнеш нивото. Започнете с по 2-3 шоколада дневно. Ако ти става лошо от толкова шоколад, не се притесявай! Това е целта. Не, не си разбрал. Целта не е да ти се гади от шоколада до там, че да се откажеш от него. Това не би било трайно. След 1-2 седмици увеличи количеството шоколад до 10 броя на ден. Трябва да постигнеш целта си, не се отказвай. Може да повръщаш, може да се изприщиш, може да се натровиш от всички химикали, които се слагат в шоколада. Търсим ефекта на тотално извращение при мисъл за храна. Едва тогава ще се откажеш от шоколада, който е така проблемен и ще започнеш да мислиш здравословно.

Ако се притесняваш, че може да получиш диабет, това не е за притеснение. Истината е, че ако станеш диабетик в следствие на ударен прием на шоколад, то твоя лекар ще те насили да спазваш диетичен и здравословен хранителен режим, от който ще отслабнеш обезателно. Може да получиш и талон за безплатен преглед при доктор Емилова. Тя ще ти предпише смутите и нутрибомби, които ще те вкарат във форма. Какво по-хубаво от това? Този подход е нож с две остриета, но не които режат, а които карат раните да зарастват.

Е, готов ли си да поемеш по пътя към стройна фигура? Може и да не си! Ако е истина, че не си готов на всичко, за да стопиш коремчето, то е по-добре да се отправиш към Ligavalnik.com, да прочетеш някоя статия, да се посмееш, а след това да направиш няколко обиколки на стадиона. Гарантиран ефект!