1375360604---714x400

Деца на известни бизнесмени от Сандански ще застанат на подсъдимата  на подсъдимата скамейка, за да ги съдет за  дребно хулиганство.

Мартин, който е син на бизнесмена Емил Връмбаков, ще бъде изправен пред магистратите с обвениние, че ударил шамар на 15 годишна М. Самарджиева пред очите на пет нейни приятелки.

Шамарът бил ударен в центъра на града, а причина за него – афект. Мартин видял, че приятелката му и 15 годишната девойка си размятат луди удари.

Женският бой не го стреснал толкова, явно е бил свидетел на такива  отношения и друг път, колкото, че при битката гаджето му останало със скъсана от другата участичка в боя тениска. купон студенти1Вместо да разтърве побеснялите дами, той съвсем по кавалерски забил едно кроше на Самарджиева, за да отмъсти за унижението на гаджето си и съдраната м

у блузка. Потърпевшата от шамара обаче се развикала и хукнла да си търси правата, като първо се разпищяла до небето, докато не дойде полиция. Станало ясно, че плесницата била последната черешка на тортата. Двете момшичета се скарали в градинката между “Парк хотел Сандански” и заведението “Айсберг”. Първо се обвинили, че клюбкарстват една за друга, посрле се разкрещяли, след това едната ритнала другата, а втората пък я хванала за косите. Накрая двете се разтъркаляли като накокошинени кокошки в тревата, докато продължвали да се нанасят удари, да се скубят, да се хапят и щипят и да се наричат с грозни думи, придружени с най-вулгарните псувни. Сега тълпата отива в съда, някои като подсъдими, други като свидетели. Бащите на отрочетата обаче двойно по-ядосани от случката.  Някои от тях били приятелски семейства, други имали общ бизнес, а сега заради децата си се наложило да се превърнат в Монтеки и Капулети, за да ги защитят. Макар, че им идвало да им ударят и те по някой довършителен шамар.

източник: skandalno.net