Певицата цитира публикация, в която се казва, че правела магии с кръвта на коза

Екип на руската телевизия ОРТ гостува в дома на естрадната ни прима Лили Иванова, за да я заснеме като един от обектите на филма „Богини на социализма”.
Може би за да се направи на интересна, певицата цитира скандал в пресата, който никога не се е състоял. Пред братушките примата коментирала и най-скандалната публикация, която била прочела за себе си. В нея пишело, че е запалена по окултизма и правела магии с кръв от мъртва коза. Затова и била безсмъртна.

Естествено, това не е вярно” – побързала да обясни пред руския екип Лили ИвановаThis is a testНо по-интересното е, че подобно твърдение за естрадната ни прима никога не е публикувано – отбелязва „Уикенд”. Дали пък изпълнителката не се е направила на интересна – пита в публикацията си изданието.

Лили се похвалила с голия портрет, рисуван от художника Никола Манев. „А тук съм гола, но не съм позирала така, просто майсторът така ме е видял” – със смях изкоментирала естрадната ни прима платното на живописеца, на което тя била изтипосана дибидюс.

Иванова обяснила, че Никола Манев дал воля на фантазията си, за да сътвори еротичният портрет – пише „Уикенд.

Източник:razkritia.com