Lili

Лили Иванова е просто неузнаваема. Певицата се появи без бръчица по лицето за предстоящия концерт в Брюксел. Примата на родната естрада се подложи на куп процедури, за да се отърве от бръчките и висналата кожа. И изглежда направо невероятно за шоуто в Белгия.

Наскоро се говореше, че Лили смята да се подлага на разкрасителни процедури, но нито един от родните хирурзи не искал да я опъне. Затова 74-годишната певица потърсила помощ навън.

Резултатите са налице, а Лили изглежда поне с 20 години по-млада. Певицата се появи с гладки бузи и нежна кожа, а бръчките по челото скри под бретона на косата си.

Поп звездата, която подготвя концерт в Белгия е категорична, че ще продължи да пее до последния си дъх. Неуморната певица споделя, че обожава да пътува, но само ако е свързано с концерти и с музиката й. Що се отнася до външния й вид Лили разчита изцяло на себе си и на личния си вкус. Както по отношение на модата, така и на козметиката, пише 24chasa.bg.

Иванова не крие, че френските дизайнери на Диор са й любимци, но тайната за изненадващото си подмладяване запази в тайна. Очевидно певицата тайно се е подложиха на пластични интервенции, за да си върне предишния вид и да спре неумолимия ход на времето.

източник: kliuki.net