Доведеният син на Масларова изплува в схема за финансови машинации и присвояване на имоти

В ефира на НОВА ТВ брокерката Станка Марангозова намеси доведения син на ексминистър Масларова в съмнителна схема. Според Марангозова, която е разследвана от ДАНС и има обвинение от прокуратурата за пране на пари, преди 4 години получава от Иво Масларов “скромната” сума 150 000 евро, за да ги управлява. Договорът я задължава да изкара печалба до 30%, но тя го подписва въпреки това.

Започва да го изпълнява и за малко повече от 2 години по сметка на Масларов-младши превежда внушителните 2 милиона лева, които все някак на части успявала да намира.

maslarowa

През цялото време Радослав Иванов – човек на Иво, я следвал като сянка и постоянно я заплашвал с физическа саморазправа. Този факт се потвърждава и от разследването на ДАНС, пише БЛИЦ.

Когато един ден парите свършили, синът на Масларова си поискал дълга. Според неговата версия, брокерката освен парите, които управлявала, поискала още 200 бона заем, който така и не е върнала. Затова я дал на частните бирници от фирма „Маршал кредит груп“ и мезонетът от 120 квадрата на бизнесдамата е бил отнет със лют скандал, независимо, че е ипотекиран.

Марангозова твърди, че пази квитанциите от банковите преводи и в съда ще докаже, че е превела милиони на министерския син. Странни съвпадения има в действията на фамилия Масларови. Както е известно ексминистърката бе обвинена в присвояване на 11 млн., но докато се точеше делото, свидетелите починаха и тя се оказа невинна като сълза. Сега и синчето се оказва замесено в нечисти сделки за милиони.

Източник:razkritia.com