liqna

Едва приключил „ВИП Брадър“, минути преди да напуснат Къщата, част от съквартирантите споделиха, че вече ги е обзела носталгия. Особено фолк певицата Лияна, която заяви пред Нова телевизия, че според нея всичко си е заслужавало. „Можах да намеря много нови приятели, разбрах, че мога да имам много приятели – какво повече му трябва на човек“, каза тя. „Изпитвам носталгия, колкото и странно да звучи, защото в Къщата много често сме си говорели, че нямаме търпение да се приберем, но два месеца сме били там, започваш да приемаш това място като свой дом. Но се привързваш към обстановката, към съквартирантите. Ще ми липсва и гласът на Биг Брадър. Не знам, тази сутрин като се събудя, сигурно ще съм в стрес къде ми е микрофонът и защо звънецът не е ударил“, разказа Лияна.

Пламен Медаров също сподели: „Основната ми идея беше да участвам и да разбера по какъв начин в момента върви България, характерите на хората. И има доста интересни неща, които научих“.

Ваня Червенкова пък направо приела Къщата като свой дом. „И тези хора като мое семейство, с много малки изключения“, допълни тя.

„Може би съжалявам само за определени моменти, в които е можело да реагирам по по-друг начин, но това съм себе си. Това съм аз и няма как да бъда друга“, заяви бизнесдамата в типичния си стил.

източник: blitz.bg