Liana2

Тежка травма в миналото крие Лияна. Певицата се разплака от ужас и унижение след мисията с косата си. По време на вечерята след изпитанието фолк дивата изпадна в шок. И през сълзи разкри на какви унижения са я подлагали.

„15 години съм я гледала тази коса“, изплака певицата, преди да позволи

да й я отрежат. После започна да споделя пред съквартирантите защо не може да преглътне да й режат косата. Преди години певицата публично е било унижена и позорно остригана от неизвестен мъж.

Изпълнителката не разкри, кой й е причинил подобно жестоко деяние, но призна, че това е оставило следа в нея. Лияна дори изпадна в шок след това и призна по-късно на Ваня Червенкова, че е била жертва на насилие.

Певицата отказа да навлезе в подробности, а и Ваня правеше всичко възможно, да я спре да не разказва за това пред камерите. Все пак Червенкова я успокои, че много жени стават жертви на насилие вкъщи, а някои получават много по-жестоки травми от нея.

Зрителите обаче са на мнение, че певицата играе роля и направо преиграва с драмите си. „Лияна много преиграва, постоянно се прави на жертва, което си личи. Това може би е начин да си прави PR?!Незнам,но дразни“, „Лияна сама е избрала пътя, по който е вървяла… като не ѝ е харесвало какво е търсила при мутрите? Пък чувствителна… „

,“Не ми хареса тази постановка. Лияна като цяло ми е малко фалшива. Сутрин като става не си е измила очите и в леглото се почва със спиралата. Същата работа след рева… Не сме изми, а извади пудрата да се замазва. Съжалявам за негативния и дребнав коментар, ама ми е анти!“, масово коментират зрители в социалната мрежа.

източник: kliuki.net