lora

Близо три бона дала  Лора Крумова за да роди  в частната столична АГ болница „Св. Лазар”. Тя предпочела най-скъпото, което се предлага на родния медицински пазар.  Тв водещата роди момченце в 1.40ч през нощта в започналия вече  петък.

Още преди да се случи събитито, тя провелира всички АГ клиники и проучила къде нещата могат да се случат най-удобно и безплоблемно за нея. Цената нямала значение, а нейното удобство. Избрала екип от професори, който не е безплатен, хубава самостоятелна стая с всички екстри и даже с телевизор, за да е част от новините и да не й досаждат други родилки. Към нея се отнесли като принцеса, дали й от най-добрите обезболяващи, раждането минало леко и тя почти не го усетила.

Не е много скъпо, изкоментирала тя пред колежки. Ако отида в обикновена болница, ще дам почти същите пари, а ще получа много по-малко грижи. бебетаАз съм за това – като даваш пари,  да знаеш поне за какво. Сега първата грижа освен бебето е как водещата да отслабне. Това вече не става с пари, а с воля и специални диети.

Тя наддаде рекордни килограми и накрая приличаше на малко буренце.  А за професията, която практикува, е желателно да е стройна и приемлива за гледане. Лора не е издала дали ще прибеге към услугите на пластични хирурзи за прибирането на корема и какви диети ще спазва. Ако кърми обаче, отслабването ще стане трудно.  Но то пък коя от вип-родилките се е засилила да кърми? За 90 процента от тях  важен бюстът да не се деформира и да увисне, а не природосъобразното хранене на бебето.

източник: skandalno.net