kola

Две зверски катастрофи край Бяла Слатина завършиха със смъртта на двама младежи. Техен приятел и майка на две малки деца са в кома в интензивното отделение на врачанската болница. След вчерашната тежка катастрофа край село Трънак пък има двама загинали млади мъже и трети, който е в кома.Първият инцидент се случил по пътя от Бяла Слатина към съседното село Попица вчера следобед. Жена, шофирала “Опел Астра”, се ударила в дърво край пътя. От КАТ смятат, че се е разсеяла от сина си и дъщеря си, които се возили на задната седалка.

В резултат на зверския удар жената бере душа в реанимацията с тежка черепно-мозъчна травма и обезобразено лице.

Децата са настанени в детското отделение на близката болница, но за живота им няма опасност. Колата е смачкана до неузнаваемост, като щетите се изчисляват на 3000 лева.

Вторият трагичен инцидент е станал в село Търнак. По неясни до момента причина “Сеат Ибиза” се ударил отново в крайпътно дърво. В него са пътували трима мъже – шофьорът, втори до него и трети на задната седалка. Шофьорът и пътуващият отзад са загинали на място, съобщава konkurent.bg.

Пътуващият до шофьора е в изключително тежко състояние. Той е в кома с размазан череп, мозъчен оток и контузия на белия дроб. Автомобилът вече е купчина смачкана ламарина.

Семействата на двамата загинали вече са в траур. Близките на ранения тръпнат в ужас какво ще се случи с него.

източник: liubopitno.org