me4ka-2

Огромна мечка стръвница нападна семейство в монтанското с. Студено буче тази сряда. Кръвожадният звяр нахлу в двора на къщата и само бързата реакция на майката Милка предотвратява трагедията. Инцидентът се случва около 22: 00 часа, когато оправната стопанка, баба Теменужка Петрова и тригодишният Михаил се готвят за сън и вече са облечени с пижами.

Милка излиза на двора да говори по телефона. В тишината чува странен шум, учестено дишане, тежки стъпки и звук като от трошене на кости. Сърцето ѝ започва да играе, но запазва самообладание и пали външната лампа. Внезапно отпред изниква раззиналата паст на огромен звяр, с втренчени в нея накървавени очи.

Изпада в шок и започва да крещи с пълна сила „Мечка! Мечкааа!”, мълниеносно влиза в къщата. Залоства всички врати и прозорци, трупа покъщина около входа.

„На двора има огромна мечка, ще ни избие всички! Трябва да се скрием незабавно!” е единственият отговор, който уплашената Милка дава на недоумяващата си майка. Обаждат се на кмета на селото, който

Учтиво им казва да звъннат на 112

Двете жени треперят от страх, малкият Мишо подскача весело и не изпълнява командите да се скрие под леглото. Възрастните преживяват същински кошмар, докато на помощ идват от Пожарната команда. Когато служителите пристигат, стопанките са извикани да дадат показания. В същото време безстрашният Михаил взема пластмасовия си автомат и джобно фенерче, след което

Бяга на двора, за да накаже мечката, която плаши майка му

Заловен е скоропостижно, но когато пожарникарите тръгват на оглед става част от отряда за лов на стръвници и заедно с тях обикаля по двора, в търсене на кръвожадния звяр. Пада и става, но не губи присъствие на духа. През цялото време стреля по невидима мишена и твърди, че ще се разправи с всички, които си позволяват да притесняват семейството му. Интересно е, че голямото куче на двора дори не е гъкнало, когато мечката атакува къщата.

източник: skandalno.net