delta

Главният сценарист от „Шоуто на Слави” се шири в луксозен палат, чиято стойност според експерти е двеста хиляди евро.

Имотът е разположен в тузарското селище „Делта хил“ близо до Перник, където живеят редица известни бизнесмени, които предпочитат тишината и спокойствието в полите на Витоша, пред лудницата, която цари в столицата.
Почти всички имоти в богаташкото селище са на стойност около половин милион. Те са издържани от основите до покрива в американски стил.

Тук обаче неизменно възниква въпросът откъде Сиромахов разполага с толкоз много пари, тъй като по всяка вероятност доходите му са доста по-ниски от тези на богаташите в селището.

Едва ли с писането на сценариите за „Шоуто на Слави” и текстове за различни вестници и списания, са успели да му осигурят тази сума, коментират запознати.

Сред ВИП съседите на сценариста на Слави, са и кметицата на Перник – Росица Янакиева, както и актрисата Яна Маринова.
Достъпът до въпросното селище е силно ограничен, тъй като на входа му има денонощна охрана.
Ако не сте собственик на имот или пък познат на някой от собствениците, забравете, че ще можете да припарите до българския вариант на Ориндж Каунти.

Запознати разказват, че колегите не Сиромахов често гостуват в дома му.
Имотът се е превърнал в любимо място и на Слави Трифонов, тъй като може да разпусне на спокойствие, без да се притеснява, че папараците ще го уловят, докато си почива или пък ще го нападнат тълпи от фенове, искащи автографи.

източник: pravda.bg