lilqna

Любимката на Бойко Борисов  – Лиляна Павлова си наложила зверска диета и отслабнала. Сашо Диков установи този факт в студиото си, когато тя пристигна за поредното възхваляващо управлението на ГЕРБ интерво. Ти май нещо си отслябнала. Я кажи с каква диета, че да помогнем на другите жени, веднага я захвана Диков.

Павлова грейна от щастие, че някой е забелязал, че е заслабнала, но типично в свой стил издекрамира, че са важни самодисциплината и волята. Което преведено на чист български означава, че е ограничила яденето и се е подложила на зверски глад. Не защото вече не получава министерска заплата и няма как да взима оттук оттам комисионни, а от чист женски инат.

Диков обаче се спука да й прави метани и поклони и даже се обяви за рентгенолог, който дори през дрехите на жените познавал колко грама са качили или свалили. Спряганата за любовница на Бойко Борисов ексминисърка не каза в предаването нищо различно от очакваното и единствено успя да изненада зрителите с гладната си диета.Фидос А сега сигурно ще получи другарско мъмрене от Парията, защото можеше да използва свалянето на килограми като гладна стачка против правителството на Орешарски. В интерес на истината Лилито трябва да свали още поне десет кила, за да стани видимо и за другите, не само за рентгенолога, че се вталява.

Този хубав пример би  трябвало да предаде и на съпрартийката си Искра Фидосова, тъй като там положението е повече от трагично. Но пък Фидосова беше отлъчена от ръководството на ГЕРБ и отзована като депутат заради прословутото тефтерче с инициали И.Ф. , което пък уж не беше вярно, така че на партията вече не й пука колко кила е, даже може да качи още двайсетина. На общия фон това изобщо няма да се забележи.

източник: skandalno.net