Битката между гърлите на поп – фолка Галена и Анелия се развихри отново. След като двете се хванаха за гушите при раздаването на годишните „Пайнер” награди в началото на тази година, нещата сякаш се укротиха и заровиха томахавките. Оказа се обаче, че това е само затишие пред буря, която се разрази със страшна сила през последните няколко дни.

Потресени очевидци разкриха, че скандалът между Галена и Анелия получи продължение по време на купона за рождения ден на Ники Михайлов, където двете и тяхната колежка ДесиСлава бяха поканени като гост – звезди.

Тон за песен дала Анелия, която по възможно най – категоричния начин отказала да пее на една сцена с омразната си конкурентка Галена. Не били в състояние да я вразумят нито огромният хонорар (8 000 лева), нито молбите на Ники Михайлов да не му развалят празника. Припомняме, че предния път певиците се скараха след коментари на Анелия по адрес на Галена.galena i aneliq

„Тази жена си позволява да говори пред хората по мой адрес и то без да съм ѝ направила нищо. Аз пък от своя страна се постарах и тя да научи, че съм разбрала какви ги плещи, а това съвсем не ѝ прави чест. Не е хубаво да завиждаш и да коментираш пред хората какво правят твоите колеги”, избухна Галена преди няколко месеца.

След този случай Анелия и Галена започнаха студена война, подминават се по улиците сякаш не се познават и използват всеки сгоден случай, за да се наплюят една друга. Така стана и на празника на Ники Михайлов, който ознаменуваха с поредния кръчмарски скандал. Вместо да се помирят, двете отново размениха отровни реплики и нагнетиха обстановката.

Източник:skandalno.net