Еднообразното хранене – ключът към перфектната фигура.

Отслабване без диета? Да, напълно е възможно! Учени доказаха, че можем да сваляме килограми с помощта на любимата храна, дори и с лакомства, пише petel.bg, позовавайки се на научен експеримент, направен в университетите в Бъфало и Върмонт. На тест са подложени група дами, които в продължение на една седмица трябвало да консумират единствено макарони със сирене. Само след 24 часа момичетата приемали с около 100 калории по-малко.dieta

Именно в еднообразното хранене е ключът към идеалната фигура, твърдят специалистите, които са категорични, че когато организмът свикне да приема само една и съща храна, той привиква към нея, апетитът постепенно намалява, консумацията също, а килограмите започват да се топят един след друг.

За да функционира организмът добре обаче „скучната” храна трябва да бъде внимателно подбрана и в никакъв случай да не се прекалява с еднообразните лакомства. Килограми се свалят и ако хапвате една и съща закуска всяка сутрин. На подобен режим на хранене от години залага Дженифър Анистън, в чието меню повече от десетилетие присъства любимата й салата.

От:Александра Иванова                 Източник:chudesa.net