pregnant11

Тридесетгодишната жена е учителка и тя е бременна с рекордните 12 бебета, бъдещата майка очаква шест момичета и шест момчета

Истинско чудо на медицината представлява тридесетгодишната тунизийка, която е бременна с рекордните 12 бебета.

Бъдещата майка, която по професия е учителка, очаква своите рожби, които, по предварителна информация, са шест момчета и шест момичета, съобщава сензационната новина Everywhere Nigeria, цитиран от „24 часа”.

Жената, жител на тунизийския град Гафса, разположен на 200 км от столицата на страната Тунис, е прекарала дълги години в лечение на безплодие. Тя е страдала изключително много и е преживяла две огромни трагедии – два спонтанни аборта.

По думите на британските медици бременността и евентуалното раждане на 12 бебета е изключително рисковано и трудно начинание. Лекарите оценяват шансовете едно от децата да оцелее на по-малко от 1%. Но напук на всички предупреждения и опасения, младата жена е решена да износи бебетата си и да ги роди.

Т

я споделя пред местните медии, че се чувства много добре и в момента единственото й най-силно желание е да си гушне децата. Тя иска да им демонстрира любовта си, казва щастливата бъдеща майка.

Бъдещият татко пък разкрива, че това е истинско чудо. И двамата смятат, че са благословени след толкова продължителна и тежка борба да си имат свои собствени деца. Първоначално родителите мислели, че ще си имат близнаци, но после лекарите установили, че започнали да се появяват един след друг нови зародиши. Развълнуваният баща разкри, че очакват раждането да стане по естествен начин.

източник: chudesa.net