Синът на фолк дивата Алисия от ден на ден все повече заприличва на баща си.  Това отбелязват и почитатели на певицата, които често се радват на снимките, пускани от певицата в публичното пространство, видя HotArena.net.

Изпълнителката се опитва по този начин да напомни на бившата си половинка, че няма само дъщеря.  Според някои, Алисия се опитва по този начин да изнудва Валери, като от седмица насам публикува снимки на малкия Валерко в интернет почти всеки ден.

„На мама момчето! Одрал е кожата на татко си!”, пише певицата под един от последните фотоси. На снимката Валери-младши е хванат в близък план и наистина е видно, че е пълно копие на татко си.valeri

Футболистът бе забранил на бившата си да показва детето им и певицата се съобразяваше с желанието му доскоро. Двамата бяха обявили примирие и докато Валери плащаше редовно издръжката на малкия си син, всичко бе наред.

Напоследък обаче Божинов бил доста нередовен с преводите на парите, а и не проявявал никакъв интерес да се вижда с детето. Което силно подразни Алисия и тя реши да напомни за сина им.

„Грехота е Валери да не се грижи за сина си, както за Никол. Момчето му е първия наследник, а и толкова прилича на него”, коментират и близки на Алисия под кадрите, пише „Всеки ден е”.

Източник:hotarena.net