Тесен кръг от хора имат голям интерес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да бъде премахнат.

Има хора, за който е важно Бойко Борисов да бъде премахнат. Правят се опити за заличаване на мероприятията, чрез които бе свалено правителството на ГЕРБ.
Някой със сигурност иска да отстрани Борисов от политиката, писа televizia-bg.info. Схемата на „умните“ политици този път се променя напълно и сега се залага само и единствено на „сив“ PR.boiko
Преди време в пресата се появиха статии, които се опитват да внушат на българското население, че партньорите в лицето на ЕНП, с които България има добри отношения от много години, са препоръчали Бойко Борисов да отстъпи лидерското място на ГЕРБ, но да остане в партията, като почетен председател и друг да поеме кормилото. Това послание в медиите е представено добронамерено, но всъщност е един класически „сив“ PR.  С този ход се подготвя почвата, за да се стигне до момента, когато всеки ще пита Борисов кой ще го наследи, та дори самият той да трябва да се замисли по въпроса.
Въпреки категоричния отговор на ЕНП, че всичко това е лъжа, както бе потвърдено и от Бойко Борисов, все пак тези, които пуснаха слуха, успяха да внеса смут в общественото пространство, опитвайки се да внушат, че има големи сътресения в партията, така че хората да загубят доверие в ГЕРБ.

Източник:razkritia.com