Според певицата Мариана Попова предаването „Гласът на България“, в което и тя беше треньор, си прави рейтинг на гърба на млади изпълнители!

Според нея шоуто е една голяма лъжа, защото младите таланти са използвани, “прелъстени и изоставени” .

“Гласът на България?! Днес се видях с много от участниците в първия сезон. Tъжни деца, изправени пред избора да нямат такъв, как да оцеляват и как да се създават, сами като сираци. Отритнати от цялата гнусна система, боли ме за тях, защото заедно градихме пътя към сцената им, към хората. Къде са те сега? Никъде! Вкъщи, уморени и потиснати, преди да са започнали, на самия старт. Защо го правите? Мъчно ми е!mariqna

На Стелияна албумът седи заключен в шкафа, Ангел и Моисей ли каза някой? Къде са те, къде е тя? Да пеем и да псуваме, да пием и да се друсаме… Шарлатани, а добрите вкъщи, заключени и уморени. Успех “Гласът на България”, радвам се, че не съм вече част от тази огромна лъжа!”, написа Попова на стената си във Фейсбук.

Припомняме, че през есента Мариана Попова отказа да е част от “Гласът на България” и предпочете да влезе във “ВИП брадър”, което й донесе 50 бона.

Източник:blitz.bg