„Мария Игнатова е в тежко психологическо състояние, но е твърдо решена да съди за Волен Сидеров обидните квалификации „, каза Димитър Рачков пред Нова телевизия.

„Сидеров обижда водещи, блъска полицаи, държи се безобразно с президента, този човек би трябвало да излезе от политиката“, добави водещият на „Господари на ефира“. Според него има политическа сатира по целия свят и това не може да бъде повод за подобна реакция.

„Никой в живота ми, никой не ме е наричал „долен измекяр“, каза още Рачков. Той обясни, че на тяхна страна срещу Сидеров са браншовите организации на артистите и журналистите.

„Няма от какво да се крия, но не знам какво значат думите му „ще се разправяме в съда или по друг начин“, какъв е този друг начин“, попита актьорът.

„Това, че става дума за депутат с имунитет, не означава, че не може да бъде осъден по гражданско дело, каквото ще водим“, категоричен е Димитър Рачков.mariq

„Детето на Мария е на шест години, как би се почувствало то, ако разбере какво се говори за майка му и баща му“, попита актьорът.

Той поиска Волен Сидеров да се извини за думите си и квалификациите, които отправи към Мария Игнатова.

„Чух как лидер на политическа сила казва, че това, което става в страната, не може да продължава 25 години, в същото време той е бил в политиката през повечето време, това е наглост“, коментира Рачков.

„Не искам да слушаме клоуните в парламента, които ни учат как да живеем, давайки ни възможно най-лошия пример със собствените си действия“, каза телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян.

„Аз лично ще го съдя, защото каза, че Бойко Борисов ми плаща за това, което се случва в „Господари на ефира“, поясни Маги Халваджиян.

Източник:24chasa.bg